Päivitimme kamerakalustoamme vuodelle 2017. Nyt voimme kuvata "raakaa" kuvaa myös ilmasta.  12 bittinen CinemaDNG varmasti on riittävä mainoksiin, tv-sarjoihin ja elokuviin. X5R kamerassa, on vaihdettavat objektiivit, joten saamme tuotettua halutun polttovälin.

Videot ja valokuvat.

Kuvaamme materiaalia televisioon, musiikkivideoihin, yritysvideoihin ja mainoksiin.
Ja muista, se mitä sovimme sen myös takaamme.

Kiinteistöjen ja tonttien kuvaaminen

Pystymme kuvaamaan kustannustehokkaasti kohde-esittelyjä joko videolle, kuviksi tai 360 kuviksi.
Kuvat ja videot tukevat esimeriksi asunnon myymistä tai pihasuunnitelman tekoa.

Kohteiden tarkastuskuvaaminen.

Pääsemme helposti kohteisiin, jotka olisivat muuten vaikeita tarkastaa. Esimerkiksi kiinteistöjen piiput, katot ja siltarakenteet.
Lisäksi ilmasta kuvaaminen on kustannustehokkaampaa sekä nopeampaa, kuin esimerkiksi nostolavan hankkiminen paikalle.

Kalustoesittely: DJI Inspire 1

Tämä kone on isompi kuin Phantom 3 ja on lento-ominaisuuksiltaan järeämpää tekoa.
Kuvaukset voidaan suorittaa kustannustehokkaasti yhdellä pilotilla, mutta tarvittaessa ja vaativissa kuvaustilanteissa, toinen henkilö voi toimia varsinaisena kuvaajana kontrolloiden pelkkää kameraa, jolloin voimme keskittyä tekemään upeita otoksia.
Kamera on tässä koneessa 360 astetta liikkuva. Lentoasennossa kopterin jalat nousevat pois kameran tieltä.

Isnpire 1 Pro

Kalustoesittely: Dji Inspire 1 Pro

Tässä on nyt vihdoinkin, kone jossa optiikka ei jätä kylmäksi. Kone on päivitetty Inspire 1 uudella kameralla.
Zenmuse X5 Kamerassa on maailman ensimmäinen peilitön, kompakti 4/3 CMOS kennolla varustettu kamera. Kennon koko on 8 kertaa suurempi, kuin edelisen X3 kameran, tai Go Pron kennon.
Uusi kopterimme kuvaa 4K videota jopa 30 freimiin sekunnissa ja ottaa still kuvia 16 MPixelin muodossa.
Kameran dynamiikka riittää vaativiinkiin kuvauksiin, esim iltakuvauksiin. Lisäksi kamerassa on vaihdettava linssit, M43 mounttauksella.

Kalustoesittely: Dji Phantom 4

Tämä pieni, mutta pippurinen DJI Phantom 4 on ulkonäkönsä puolesta kova luu. Tässä koneessa on sportmode, jolla nopeus on on moneenkin tilanteeseen riittävä.

Kalustoesittely: Dji Phantom 3 Pro

Tämä pieni, mutta pippurinen DJI Phantom 3 Pro on ulkonäkönsä puolesta kova luu. Moniin tilanteisiin tämä voi olla parempi vaihtoehto, kuin isoveljensä Inspire. Kameran kenno on samanlainen, kuin Inspiressa 1:ssä., joten voimme käyttää tätä kopteria myös Inspiren varakoneena.

Huomioitavaa ilmakuvauksesta

Kun olemme ilmassa, joudumme huomioimaan sääolosuhteet. Esimerkiksi tuulen noustessa yli 10 m/s emme mielellämme kuvaa taivaalla, tai sateen sattuessa emme voi lentää. Siksi varaamme mielellämme kuvauksille myös varapäiviä.

Olemme vastuuvakuuttaneet toimintamme ja noudatamme turvallisuusohjeita. Emme esimerkiksi lennä yli 150 metrissä.

Lähtökohtaisesti kuvausryhmämme koostuu kahdesta henkilöstä. Kuvaajasta ja kopterin ohjaajasta. Maasta käsin tarkkailemme kuvaa suoralla videoyhteydellä ja esimerkiksi ohjaajan on mahdollisuus saada kuva erilliseen monitoriin.

Panoraama testi

360 Asteen panoraama kopterista!

Testasimme Lahdessa 360 asteen kuvan ottamista Kopterilla ilmasta.

Klikkaa tästä katsoaksesi testiä. Zoomaa Macilla Shift näppäimella ja "Omena" näppäimellä pääset zoomaamaan ulospäin.

 

Intohimona ilmakuvaus.

Meidän kauttamme saat ilmakuvaa, niin videon, kuin stillkuvien muodossa. Toimintamme on vakuutettua ja kaikissa tilanteissa otamme huomioon turvallisuuden.

Kuvauskorkeus on aina polven korkeudelta 150 metriin saakka. Ja mikäli tilanne vaatii, voimme toki lentää korkeammalla. Tämä vaatii kuitenki pidemmän lupamenettelyn.

Kopterimme kuvaa tarvittaessa 4K resoluutiolla ja still kuvia saamme 16 mpix resoluutiolla. Käytämme kuvaamiseen turvallisia ja toimintavarmoja DJI Inspire 1 Pro, DJI Inspire 1 , DJI Phantom 4 ja DJI Phantom 3 Pro koptereita. Maanpinnalle voimme operoida Panasonicin Lumix Gh4 ja Osmo kameralla.

Päätoimialueemme on Etelä-Suomi. Meille ilmakuvaus on intohimo! Tai siis kuvaaminen.